Hírlevél

 

 

Támogatóink:Partnereink:


 


 


 

 

 

 

 

 

 

Kovács Bálint az [origo] színházblogjában a fesztiválról

"Ismét megrendezik a magyar nyelvű színház egyik leginkább figyelemre méltó találkozóját, a Kortárs Drámafesztivált Budapesten.
 
Az idei kortárs drámafesztiválból nehéz egy-két előadást ajánlani: olyan erős a program, hogy a legjobban az járna, aki az elsőtől az utolsó előadásig végignézné.

Beköszöntő

Kedves Látogatók!

 

Tizenhat esztendős múltra visszatekintő színházi fesztiválunk egy évnyi (kényszer)szünet után idén ismét jelentkezik. 2013. november 27. és december 3. között immár tizenegyedik alkalommal rendezzük meg a Kortárs Drámafesztivált, röviden a KDF-et.

2012-ben anyagi okok miatt nem rendezhettünk fesztivált - így több időnk maradt új magyar színházi bemutatók megtekintésére. Az elmúlt két évben olyan sok kiváló és újító előadást láttunk fiatal magyar színházi alkotóktól, hogy kézenfekvő volt: az idei fesztivál magyar színházi programja középpontjában az új magyar színházi generációnak kell állnia. Ezek az előadások azt bizonyították számunkra, hogy a magyar színház legifjabb és fiatal alkotói generációja minden nehézség dacára teljes erőbedobással dolgozik, és előadásról előadásra fogalmazza meg, tárja elénk kérdéseit, dilemmáit eredeti, új és izgalmas tartalmi-formai megközelítésben szűkebb és tágabb világunkról. Röviden: itt van, megérkezett a jövő magyar színháza.


Junior Prima Díjasok a Fesztivál előadásaiban!

Balázs Juli, Keresztes Gábor és Krisztik Csaba a díjazottak között


Hamarosan

ÚJRA lesz fesztivál!!!


Radikal Jung 2012

A HOPPart Korijolánusza (r.: Polgár Csaba) meghívást kapott Münchenbe a fiatal rendezők fesztiváljára, a Radikal Jung 2012-re.

 

< kopek egitimi kopek pansiyonu