Breaking News

Gyógyító ásványok, melyek nem csak szépek, de hatásosak is

Ma már rengeteg ásványhoz hozzálehet férni, melyek szépen megmunkálva kerülnek hozzánk, akár ékszer formájában, akár pedig marokkő formájában. A legtöbb ásvány rengeteg pozitív energiával rendelkezik, és nagyon soknak gyógyító hatása van. Az ásványokat már az ősidőkben is használták gyógyításra, hiszen már akkor felismerték ezeknek a köveknek az erőiket. Mindegy, hogy ékszer formájában kerülnek e hozzánk, megtisztítás után az ásványok energiái érezhetővé válnak. A csaroit és a fluorit kő igazi gyógyító ásványok.

A csatorit erősíti az immunrendszert és pozitív hatással van az anyagcserére és a sejtekre, ráadásul használatával megelőzhetőek a rosszindulatú szövődmények kialakulása. Továbbá nem csak gyógyító hatással rendelkezik, hanem kiegyensúlyozottabbá válunk tőle, valamint segít elbánni a mindennapok nehézségeivel, oldja a stresszt és harmonizálja a lelkünket.

A Fluorit leginkább a csontok betegségeiben nyújt segítséget, mint például az ízületi gyulladások vagy a csontritkulás. Azonban nem csak a csontok regenerálódásában segít, hanem légzéséi panaszok ellen is jó, mivel segít a nyálkahártya, a tüdő és a légutak regenerálódásában is.

Ezek a gyógyító ásványok nem csak betegségeink leküzdésére szolgálnak, hanem javíthatják lelkiállapotunkat, ráadásul ékszerként nagyon mutatós és kellemes viseletet nyújt. Ezeket az ékszereket nem csak nők hordhatják, hanem férfiak egyaránt, hiszen rengeteg olyan ásvány létezik, melyek kinézete igazán férfias, ráadásul ezek energiái is nagy segítséget tud adni az urak számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük