Breaking News

Nem kell bejárnunk a világot azért, hogy pólót nyomtassunk

Az egész világot el tudjuk érni már a zsebünkből. Sokszor lehet hallani ezt a mondást azóta, hogy feltalálták az okostelefonokat. Ezek a készülékek ugyanis megadják azt az illúziót az embernek, hogy bármit megnézhet és bármit elintézhet. Én azonban úgy gondolom, hogy a világ sokkal többről szól, mint nyers információkról, amiket nyerhetünk. Hiszen az iskolában is tanulunk arról, hogy milyen hegyek és erdők vannak a világban, de senki sem mondaná, hogy ez a tapasztalat megegyezik azzal, ha tényleg elutazunk ezekre a helyekre.

Éppen ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy tapasztaljon amennyit csak tud. Nem számít, hogy egy másik országba, vagy csak a szomszédos faluba látogatunk el. Minden egyes ilyen kiruccanás ahhoz vezet, hogy egy picit jobban meg tudjuk érteni azt, hogy hol helyezkedünk el a világban. Úgyhogy fel a hátizsákot és irány az ismeretlen!

De azért vannak olyan ügyek, amiket én is inkább az otthonom kényelméből intézek el. Az egyik ilyen, a pólóra nyomtatás volt. Persze, saját nyomdám nincs otthon…

Most már hosszú ideje vártam, hogy a barátom összeházasodjon és előző hónapban tényleg megkérte a barátnője kezét. A legénybúcsú szervezésében pedig a LolMarkt oldala segített, mivel ezen az oldalon könnyedén megvalósítható a pólóra nyomtatás.

Már az tetszett, hogy az oldalra belépve rögtön rátérnek a lényegre. Nincsenek reklámok, vagy túl jól hangzó, túlzó ajánlatok. Egy kis diavetítést fogunk látni néhány pólóról, ami kapható náluk, ennek segítségével pedig egy általános képet tudunk alkotni arról, hogy mit várjunk tőlük. A pólóra nyomtatás szinte végtelen variációban lehetséges náluk, nem kell azonban megijedni attól, hogy esetleg elvesznénk a sok termék között. Mert bizony csak lejjebb kell tekernünk és máris a különböző kategóriák közül választhatunk. Kiválasztottam én is azt, ami engem érdekelt és ekkor ért az újabb döbbenet. Elképesztő számú designból választhattam és mindegyik nagyon vicces volt. Nem szerettem volna valami elcsépelt szöveget, a LolMarkt pedig még véletlenül sem próbálta ilyenekkel kiszúrni a szememet.

A pólók árai is meggyőzőek, főleg ha tudjuk, hogy milyen minőségű anyagból készülnek. Számomra ez nagyon fontos volt, hiszen egy legénybúcsú akár egy örök emlék is lehet a társaság számára. Ez azonban nem minden. A pólókat testre lehet szabni, úgyhogy nem számít, hogy kinek milyen mérete van, biztosan találni fogunk megfelelőt. A színválasztékra sem lehet panaszom, úgyhogy összességében nagyon elégedett voltam azzal, amit láttam.

Megtörténhet azonban persze az is, hogy esetleg nem emlékszünk pontosan az ünnepelt méreteire. Mivel ajándékról van szó, ezért nincs lehetőségünk megkérdezni, a LolMarkt azonban ezzel kapcsolatban is ad nekünk egy biztosítékot. Tehát, ha amiatt aggódnánk, hogy félremenne a rendelés, akkor csak vegyük igénybe a 365 napos visszafizetési garanciát. Ezzel pedig egy újabb anyagi teher lett levéve a vállamról. Még ajándék csomagolást is kérhetünk, nekem azonban erre most nem volt szükségem.

Zárásnak már csak a rendelésről ejtenék néhány szót. Ha megtaláltuk az ideális pólót, akkor helyezzük a kosárba. Ezt át tudjuk még nézni a rendelés leadása előtt, nehogy valamit elszámoljunk. Ezután már csak meg kell adnunk a szállítási adatainkat, végül pedig ki kell választanunk azt, hogy miként szeretnénk fizetni. Ilyen egyszerű az egész és a pólóra nyomtatás pár nap alatt kész is lesz. A pólók nagy sikert arattak és nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy felnéztem a LolMarkt oldalára.

Vélemény, hozzászólás?