Breaking News

Fűtésszerelés nem csak Budapesten

A bajom nekem rengeteg szolgáltatással az, hogy egyszerűen sehol máshol nem érhető el az országban, csak a fővárosban. Ennek ellenére ez sem csábít arra, hogy oda költözzek. Jobban preferálom a valamivel kertvárosiasabb helyeket. Éppen ezért költöztem Dunakeszire – élhetőbb város, közel Budapesthez.

Amikor a fűtésrendszerembe valami hiba csúszott, újra felháborított a tény, hogy az összes jó szerelő, akinek esetleg tudtam hírét vagy jó szakmunkáját, nem jött ki Budapesten kívülre. Igyekeztem keresni valami megbízható alternatívát, de sajnos az igény egyre jobban csökken. Nem volt jó fűtésszerelés dunakeszi környékén, nem igazán feleltek meg az én, igazából nem is vészesen magas elvárásaimnak. Azonban a két város kombinációja alapján rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, mely cégnél mind Budapesten, mind Dunakeszin vállalnak szereléseket. Ez csak kettő az egyébként sok közül, javaslom nézzétek meg az oldalukat, ahol megtaláljátok az összes megnevezett helyet, ahová még kimennek dolgozni.

Jogos felvetés, hogy mi alapján választottam őket, ha annyi mást visszautasítottam. Az érvem igazából rendkívül egyszerű: ők olyanok, mint egy gondosan összeállított ajándékcsomag – minden megtalálható benne. Míg más cégeknél vagy ez, vagy az megvan, a vizgazfutesszerelo24.hu minden pont után egy zölden csillogó pipát hagy maga után.

  • Gondolok itt már eleve a könnyű kapcsolatfelvételre. Ha nem veszik fel a telefont, nem kell naponta tárcsázni, hogy végre elérjem őket. Az oldalukon fel lehet iratkozni visszahívásra, így mikor van rá szabad emberük, ők keresnek meg telefonon egyeztetés érdekében.
  • Az elvégzett munka után garanciát vállalnak. Ez kiterjedhet több évre is, az elvégzett munka volumenétől függően. Mindez azt vonja maga után, hogy nem fognak olyan munkát végezni, ami után még többször meg kell téged látogassanak. Senki sem szeret ingyen dolgozni. Meg bárki szereti a bizalmat.
  • Fizetéskor számlát állítanak ki, ami pedig kifejezetten ritka a mesteremberek körében, főleg azoknál, akiknek házhoz kell kijönniük a javítást elvégezni. Ezen számlák érvényesülnek a biztosítóknál, így kár esetén pénzt is spórolhatunk magunknak ennek segítségével.
  • Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek. Kizárólag jól képzett szakemberekkel dolgoznak, akik valóban precízen és megfontoltan dolgoznak, alaposan kezelve a problémát. Az oldalukon mindenféle szerelésről rengeteg bejegyzés található, ahol tájékoztatnak a részeiről, meghibásodási lehetőségeiről és a működési elveikről a megjavítandó rendszereknek.
  • Budapesten kívül több másik településre is kiszállnak.
  • Folyamatosan elérhetőek, még az éjszaka közepén is. Sürgősen elhárítandó hibákhoz is bármikor hívhatóak, és a lehetséges legrövidebb időn belül kiérkeznek a helyszínre.
  • Az alkatrészekből sem kell hiányt szenvedni, hiszen profin beállították már a beszerzési hálózataikat is, így nem kell hetekig tűkön ülve várni az úton lévő hiányzó tartozékokra.
  • Nemcsak javítással, hanem állapotfelméréssel, beszereléssel és kiépítéssel is foglalkoznak. Ez is egy dologra utal – értenek a szakterületükhöz.

Ha valamit ki is hagytam volna, szerintem már ez is elég érv arra, hogy mi minden van meg egyszerre a vizgazfutesszerelo24.hu vállalkozásban. Mi sem teszi szimpatikusabbá őket, mint az, hogy megosztják a tudást, ami igaz alapszinten, de legalább tájékoztatja az embert a lényegi elméletéről a javításnak. Amikor kiérkeztek hozzám is – hiszen végre van jó fűtésszerelés dunakeszi környékén is!! – nem hagytak a tudatlan figyelés idegőrlő állapotában. Készségesen magyarázták nekem a fémek tágulékonyságát, meg a hőről és annak hatásairól meséltek, de azt is kommunikálták, hogy pontosan milyen elemekkel történt gikszer. Mivel kicsit sem konyítok hozzá, nem sokat jegyeztem meg, de mivel nem habogtak, hanem magabiztosan végezték a dolgukat, egy pillanatig sem aggódtam.

Fűtésszezon minden évben van, és nem egy utolsó szempont, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen vele a téli hidegek idején. Ne habozzatok, kedves szomszédaim, kedves itt élők, fűtésszerelés dunakeszi területén is létezik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük