Breaking News

Motorolaj és egyebek egy szuper webshopban

Számomra az utazás valami olyan élményt jelent, ami semmi máshoz sem fogható. Szerintem sokan vannak még így ezzel, főleg azok, akik kíváncsiak más kultúrákra is, képesek kimozdulni a komfortzónájukból és van is lehetőségük, idejük az utazásra. Nos, azért én még nagyon a bakancslistám elején járok, de azt gondolom, ebben a korban ez így is elég jó dolog. Sőt, ha belegondolok abba, hogy hány helyen jártam eddig életem során, akkor nagyjából többet utaztam, mint a környezetem, vagyis inkább a kortársaim nagyrésze. Pedig nem éltünk sosem nagylábon, sőt. De a szüleimnek és a nagyszüleimnek köszönhetően prioritást élvezett az, ha adódott egy lehetőségem ellátogatni valamelyik európai nagyvárosba. Sőt, én is úgy voltam vele, hogy inkább kérek élményt ajándékba, mint egy újabb tárgyat. Ráadásul ezek többségükben olcsóbb, buszos, sulis utak voltak, így általában a zsebpénz volt az, amit jól be kellett osztani, mert ha élményeket szeretne szerezni az ember, akkor ezzel nyilván számolni kell, hogy sok látványosság és program pénzbe kerül. Amit kamaszkorom óta sehol sem hagyok ki, azok a múzeumok – ez nem elég, hogy a mai napig így van, de képes vagyok akár majdnem egy teljes napot szánni múzeumozásra. Persze ez attól is függ, hogy ki van épp velem.

 

Amikor a barátommal az első közös külföldi utazásunkat terveztük, nagyon jó volt megtapasztalni azt, hogy bármely rokonomnál vagy barátomnál hasonlóbb az elképzelésünk egy viszonylag aktív, mégis pihentető utazásról. És persze kamaszként jók voltak a szervezett, iskolai keretek között megvalósuló programok is, de most már kifejezetten élvezni tudom azt, hogy mindenről mi döntünk, csak rajtunk és a pénztárcánkon múlik, hogy milyen programokat tervezünk be a nekünk kényelmes tempóban. Azt hiszem, otthonról hozom az utazás szeretetét: a nagyszüleim autóval, vonattal nagyon sok izgalmas tájat jártak be, és a születésem előtt a szüleim is sokkal többet utaztak, mint utána. De ahogy nagyobbak lettünk, velünk és nélkülünk is könnyebb volt újra utazós élményeket gyűjteniük.

 

A szüleimtől azonban nem csak azt láttam, mennyit ad az utazás az emberhez, hanem az autónk is elég központi téma nálunk. Legalábbis nálam és apámnál biztosan, a család nőtagjai annyira nem lelkesednek a témáért, de annyi baj legyen. Remélem, hogy sokatoknak lesz hasznos, ha most egy kicsit az olajwebshop.hu-ról mesélek nektek, amivel nekünk már nagyon sok jó tapasztalatunk van. Legelőször apukám találkozott az oldallal, mint kiderült, teljesen random akadt rá a neten egy átlagos napon, amikor a xado motorolaj adalék után kutatott. A weboldal neve azonban nem fedi teljesen a valóságot, ugyanis nem csak olaj kapható náluk, hanem számos termék megtalálható még a kínálatukban.

 

De előbb maradjunk az olajoknál! Erre a szuper webshopra egyaránt számíthatsz abban az esetben, ha mondjuk a kerti gépbe keresnél olajat, de akár ipari vagy hidraulika olaj terén megtalálhatod azt, amire szükséged van. Szóval akár láncfűrész olajról, akár kompresszor olajról van szó, számíthatsz az áruházra. De már annyiszor leírom, hogy olaj, hogy szinte beleszédülök! A személygépjárműbe, teherautóba vagy motorkerékpárba való az első három helyen szerepel a listájukon, legalábbis akkor, ha a menüpontokat nézzük. Szóval ennyit arról, hogy mit takar a webáruház neve, ha az árucikkeket vesszük alapul!

 

Most pedig következzen a többi érdekesség… Nem csak az autódat ápolhatod kívül és belül is a webshopból megszerzett termékekkel, hanem bicikli és motor karbantartásához is bőven találsz itt eszközöket és különböző szereket. Akár még szerszámokat is vásárolhatsz náluk, ha már szervizeléssel kapcsolatos menüpontja is van a webshopnak. Ha tisztítót vagy további kenőanyagot keresel, akkor is itt érdemes nézelődnöd. A különböző folyadékok is helyet kaptak a sorban: hűtő- és fékfolyadékok kínálata vár az oldalon. A kenőzsírok és a gyújtógyertyák egy-egy főmenüben találhatók, míg az autófelszerelés menüpontban azokat a dolgokat találhatod, amik akár szezonálisak (mint a téli termékek), vagy apróbb kiegészítők, mint a biztonsági felszerelések, huzatok, esetleg az ablaktörlők. Nálunk a xado motorolaj adalék a kedvenc, de rendeltünk már klímatisztítót és váltóolajat is. Ráadásul nagyon jól kialakított webshopról van szó, pillanatok alatt el tudod intézni a vásárlást náluk. Főleg, hogy nemzetközi adatbázisok is a rendelkezésedre állnak, hogy biztosan olyan olajokat válassz, amilyenekre szükséged van az adott típusú járgányhoz. Több termék esetén is hasonló eligazítást kapsz, szóval tényleg olyan az érzés, mintha nem is online vásárolnál – végig támogatnak a folyamat során, a szakmai csapat bár fizikailag nincs melletted, de mindent megtettek annak érdekében, hogy a megfelelő támogatást kapja meg az ügyfél az online történő vásárlás esetén is. Azért külön piros pont jár az Olajwebshop teamnek, hogy ilyen rugalmas feltételeket kínálnak a szállítást illetően: több módon is át lehet venni ugyanis a rendelést, annak érdekében, hogy mindenki ki tudja választani a napi ritmusához megfelelő megoldást. Illetve azt se felejtsük el, hogy a különböző súlyú termékeknél más és más szállítási forma az ideális – a megfelelő menüpontban ezzel kapcsolatban is részletesen tudunk tájékozódni.

 

Ezek után azt hiszem, mondanom sem kell, hogy a harminc napos elégedettségi garancia mennyire extra dolog és milyen durván növeli a beléjük vetett bizalmamat… Egy biztos, hogy mindenre gondoltak, ami a felhasználói élményt növelni tudja!

 

Összefoglalva tényleg csak azt tudom mondani, hogy érdemes lehet ellátogatni erre a klafa weboldalra, ha valamelyik gépedbe lenne éppen szükség olajra, vagy épp ápolószereket, kenőzsírt, fagyállót keresel: egyszóval sok hasznos járgánybarát termék van a kínálatban, ráadásul kifejezetten jó áron, gyors és zökkenőmentes szállítással. Szeretek mások ajánlásaira támaszkodni, ezért is gondoltam, hogy én is írok most egy olyasmit – biztos vagyok benne, hogy néhányan fogtok tudni inspirálódni belőle. Olyan jó, hogy már ilyen termékeket is házhoz lehet rendelni!… Mennyivel egyszerűbb, mint minden beszerezni egyesével… De ha nagyon ragaszkodtok a fizikai üzlethez, és a fővárosban vagy a környékén éltek, akkor van egy jó hírem: Budapesten belül több üzletet is találtok. Így az olajok és egyéb hasznos holmik áruháza személyesen is elérhető. A nyitvatartásról és a pontos címről természetesen a honlapról kaphatsz részletes tájékoztatást. Annak pedig, aki messzebb él vagy kényelmesebb megoldás számára a webáruház – amit abszolút meg tudok érteni, én az online vásárlás híve vagyok, pláne az Olajwebshopnál -, a szállítás és a fizetés feltételeiről is tud tájékozódni a megfelelő menüpontokban. Imádom, hogy a xado motorolaj adalék házhoz jön! Megéri figyelni az akciókat is mindenképp, úgyhogy ezt se feledjétek! A blogon is szuper hasznos és érdekes dolgokat találhat az ember, én legutóbb a fékfolyadékokról olvastam az egyik bejegyzésben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük