Breaking News

kép falra fúrás nélkül

Nem álom a kép falra szerelése fúrás nélkül

A csupasz falfelületek nem mindig festenek jól egy adott helyiségen belül. Bár érthető módon az sem jó, ha túl vannak cicomázva a szobák, ezért érdemes az optimumra törekedni a díszítések, lakberendezések során. A rögzítések módját mindig kétszer gondoljuk át. Egy kép falra fúrás nélkül is felhelyezhető stabil formában. A fúrással gyakran az a baj, hogy nem hozza a le a várt eredményt, illetve maradandó nyomot hagy maga után, ami gyengítheti a szerkezetet és javítást igényel. Ezzel szemben a kép falra fúrás nélkül, ragasztással elvégezve már másként fest.

Természetesen itt is jobb vigyázni. A részletek minden tekintetben mérvadóak. A ragasztás ugyanis végleges elrendezést nyújt például egy kép részére. Ha néhány hét, hónap után meggondoljuk magunkat, akkor bizony komoly kihívásokkal küzdhetünk. Ellenben, ha nincs tervben a rendszeres átalakítás, akkor a kép falra fúrás nélkül maximális stabilitással tart ki. Jó hír, hogy a Sikaflex® 118 Extreme Grab csempére, kövekre, fémre, fára, porcelánra egyaránt jól tapad. Valódi univerzális rögzítő készítmény, ami sok helyzetben helyt áll.

Tükrök, virág kaspók, párkányok, de még díszítő kövek is stabilan, felesleges plusz kitámasztás nélkül rögzíthető vele. A kép falra fúrás nélkül tehát egyszerűen elhelyezhető. A felületek tisztítására fontos figyelni. Csak olyan helyen használható, ahol a tartószerkezet kellő stabilitással rendelkezik és nincsenek annak omló részei. Fánál azt érdemes megcsiszolni és a pergő festékrészektől megszabadítani. A kép falra fúrás nélkül tehát már viszonylag egyszerűen elképzelhető.

Vélemény, hozzászólás?